امروز مورخ [wikiwordpress] : آخرین نسخه وب سرویس خدمات ارزی صرافر هم اکنون در دسترس و قابل استفاده میباشد .

معرفی ارز دیجیتال همه چیز درباره IOTA و تاریخچه آن

IOTA یک دفتر توزیع شده با تفاوتی بزرگ در دنیای رمز ارزها است که در واقع یک بلاکچین نیست. در عوض، فناوری انحصاری آن با نام Tangle می باشد که سیستمی از گره ها کی باشد که تراکنش ها را تأیید می کند. پایه و اساس این سیستم عامل بدین گونه طراحی شده است که سرعت بسیار بیشتری نسبت به بلاکچین های معمولی ارائه می دهد و ردپایی ایده آلی برای اکوسیستم اینترنت اشیا می باشد که همواره در حال گسترش است.

در صورتی که به اطلاعاتی کامل تر در خصوص این رمز ارز و دیگر ارزهای رمزنگاری شده دارید، می توانید با کارشناسان صرافر همراه باشید.

اهداف شبکه IOTA

از آنجا که هیچ زنجیره بلوکی وجود ندارد، ماینری نیز وجود ندارد و بنابراین هیچ هزینه ای پرداخت نمی شود. IOTA با این هدف و ایده طراحی شده است که بتواند توانی بالا را با کمترین میزان هزینه تامین نماید. از همین روست که به مرور زمان این پلتفرم با هدف معاملاتی میان دستگاه ها و تجهیزات اینترنت اشیا رشد روز افزونی را شاهد شد. پیش بینی می شود تا سال 2024 امکان وجود 20.4 میلیارد دستگاه از این دست باشد، در نهایت این شبکه می تواند یک تجارت بزرگ باشد.

تیم پشتیبان آیوتا معتقدند، موارد استفاده بالقوه در اینجا به پایان نمی رسد. دفتر توزیع شده آنها می تواند هویت دیجیتالی را به همه تحویل دهد، منجر به بیمه نامه های اتومبیل مبتنی بر استفاده واقعی شده و راه را برای شهرهای هوشمند پیشرفته هموار کند. همچنین تجارت جهانی یکپارچه ای را ارائه داده و اصالت محصولات را ثابت می کند.

بنیانگذاران IOTA

IOTA با چهار نخبه بزرگ در این صنعت، شکل گرفت که به رهبری سرگئی ایوانچگلو تاسیس شد. مطابق با بنیاد این شبکه، ابتکار عمل از زمان شروع به سرعت رشد کرده است و اعضای تیم اکنون در بیش از 25 کشور مستقر هستند.

برتری های آیوتا

همانطور که اشاره کردیم، این واقعیت که این یک برنامه بدون بلاکچین است، تاحدودی غیر معمول است. نام فنی Tangle نمودار Acyclic Directed است  و هدف این فناوری حفظ توانایی بلاکچین در انجام معاملات امن است. تفاوت بارزی که وجود دارد این است که مفهومی به نام بلوک وجود نخواهد داشت.

لازم به ذکر است که IOTA نباید به عنوان یک سکه جایگزین altcoin برای ارزهای رمزپایه موجود مانند بیت کوین در نظر گرفته شود، بلکه یک توسعه از اکوسیستم بلاکچین در حال رشد است. هدف این است که برای ایجاد انسجام و روابط همزیستی در همکاری با این سیستم عامل های دیگر کار کند.

 این شبکه، برای ارائه یک راه حل که هیچ رمزنگاری دیگری انجام نمی دهد، طراحی شده است که شامل معاملات خرد کارآمد، ایمنی، راحتی، سرعت و بدون هزینه می شود. ضمن آنکه تراکنش های جدید با تصویب دو تراکنش قبلی از یک گره دیگر تأیید می شوند و این یک رویکرد جدید است. زیرا که اندازه و سرعت شبکه به طور مستقیم با تعداد افرادی که از سیستم عامل استفاده می کنند، ارتباط خواهد داشت.

در حالی که برخی از ارزهای رمزپایه به عنوان یک تجارت اداره می شوند، بنیاد IOTA می گوید که هدف آنها کاملاً منفعت طلبانه نیست و به دنبال شکوفایی هرچه بیشتر شبکه هستند. سرانجام می توان گفت که آیوتا با ایجاد مشارکت هایی با مشخصات بالا با خودروساز فولکس واگن و کمک به شهر تایپه برای پیگیری پروژه های هوشمند، توانسته است از دیگر رقبای خود در صنعت رمز ارزها، پیشی بگیرد.

سکه های در گردش

هنگامی که فروش گسترده IOTA برگزار شد، این دارایی دیجیتال به جای یک سکه با تقسیم سود، به عنوان توکن سودمندی قابل استفاده برای پرداخت در سراسر شبکه خود بود. بنابراین تعدادی توکن طی فروش گسترده 2015 به فروش رسید و این درآمد 1،337 BTC برای بنیاد ایجاد کرد. با توجه به اینکه بیت کوین در آن زمان فقط حدود 325 دلار ارزش داشت، این می توانست در سالهای بعد برای تیم آیوتا قابل توجه باشد.

شایان ذکر است که در سالهای بعد، میزان عرضه MIOTA بعنوان توکن آیوتا افزایش یافته و تیم معتقد است که سطح بالاتری از عرضه، توکن را برای معاملات کوچک نانو که احتمالاً از طریق دستگاه های اینترنت اشیا مشاهده خواهد شد، مناسب می کند.

 بنیاد IOTA در اکتبر 2017 راه اندازی شد و در آن زمان، تقریباً 5٪ از نشانه هایی را که در گردش هستند، مالک بود که بیشتر این بودجه صرف ساختن توسعه دهندگان و محققان شد. هدف پروژه IOTA این است که با تأمین هزینه های کل سیستم، برای فعال کردن اینترنت اشیا، اقتصاد رو به رشد را فراهم کند.

امنیت در شبکه آیوتا

با توجه به اینکه شبکه IOTA یک بلاکچین نیست، ممکن است فکر کنید که به مکانیزم اجماع نیاز زیادی دارد. با این حا ، برای کمک به حفظ امنیت شبکه، یک معمای نسبتاً ساده اثبات کار در فرآیند تأیید معامله گنجانده شده است. نگرانی های امنیتی پیرامون IOTA وجود داشته است.

فناوری IOTA DAG چیست؟

با استفاده از IOTA ، تمام دستگاه های محاسباتی که در ماشین آلات در منازل، مشاغل و کارخانه ها جاسازی شده اند، قادر به برقراری ارتباط، ارسال و دریافت داده ها و استفاده از IOTA Tangle بدون هزینه برای پرداخت های خرد برای ادامه جریان داده ها هستند.

فناوری IOTA مبتنی بر Tangle است. یک ساختار داده ای که مبتنی بر فناوری نمودار چرخش مستقیم (DAG) است و به طور خاص برای IOTA ایجاد شده است. ساختار داده های DAG با افزودن گره ها و تراکنش های بیشتر، پیچیده تر می شود که به تأمین امنیت کمک می کند. علاوه بر این، DAG در یک جهت حرکت می کند و به عقب باز نمی گردد.

Tangle نیز از گره هایی تشکیل شده است که به یکدیگر متصل می شوند. لازم به ذکر است که اتصالات گره دارای یک جهت هستند و دارای ساختار دایره ای نمی باشند، بنابراین حرکت از گره به گره در امتداد لبه ها به معنای حرکت به جلو است و هرگز عقب نشینی یا مواجهه با گره مشابه، وجود ندارد.

سوالات متداول

Tangle به جای استفاده از بلاکچین Proof-of-Work که در آن اجماع از هم جدا شده و استخراج کنندگان برای ایجاد اجماع احتیاج دارند، برای تأیید معامله خود به هر یک از شرکت کنندگان نیاز دارد که دو معامله دیگر را تأیید کنند.

یک مسئله که IOTA از ابتدا با آن روبرو شده این است که این شبکه DAG می تواند توسط یک مهاجم که فقط 33٪ از قدرت هش شبکه را کنترل می کند، در اختیار بگیرد. از این رو، بنیاد IOTA گره خاصی را به نام Coordinator معرفی کرده است که می تواند از شبکه در برابر حملات محافظت کند.

IOTA فقط یک شبکه نظری نیست، بلکه دارای موارد استفاده و کاربردهای دنیای واقعی است که با رشد شبکه IOTA و افزایش پذیرش، به گسترش خود ادامه می دهند. مواردی همچون شهرهای هوشمند، انرژی هوشمند، سلامتی ، خودرو، زنجیره های تأمین و ساخت را شامل می شود؟

هدف بلند مدت پروژه IOTA ایجاد شبکه ای است که قادر به انجام تراکنش های خرد بین دستگاه های اینترنت اشیا باشد.

نشانه های IOTA در سال 2015 به عنوان بخشی از فروش گسترده ایجاد شد، اما در ژوئن 2017 بود که توکن ها در بورس لیست شدند. در آن زمان این توکن بین 0.55 تا 0.65 دلار معامله شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *