22+ سال تجربه
22 سال سابقه در مارکت
500.000+ کاربر
نیم میلیون کاربر فعال
134+ کشور
ارائه خدمات در 134 کشور
24 ساعت
پاسخگویی 24 ساعته
1.700.000.000
رتبه یک مبادلات ارزی خارجی
200.000+ تراکنش
رکورد بیشترین تعداد ترکنش
Paypal در سال ۱۹۹۸ توسط پیتر تیل و مکس لوچین (Petel Theil & Max Levchin ) با نام اولیه Confinity و ایده ایجاد یک واحد پولی بینالمللی خارج از کنترل دولت ایجاد شد. پی پال در ابتدا به علت جدید بودن و عدم آشنایی مردم با آن، مورد استفاده هکرها و مجرمان اقتصادی که نیاز به پولشویی داشتند قرار گرفت به طوری که فعالیت آن در برخی از ایالت های آمریکا ممنوع شد. پی پال به تدریج مورد توجه خریداران و فروشندگان در جهت انجام تراکنش ها و معاملات روزانه قرار گرفت. خریداران به استفاده از آن علاقه داشتند چون ساده و امن بود و به مرور فروشندگان بیشتری از آن پشتیبانی میکردند زیرا دریافت درگاه آن آسان تر از درگاه ویزا کارت یا مستر کارت بود و همچنین مشتریان بیشتری به آن اقبال نشان می دادند. در سال ۲۰۰۲ پی پال وارد بازار بورس شد و ارزش سهام آن در پایان اولین روز عرضه سهام از رقم اولیه ۱۵ دلار، به ۲۰ دلار رسید.
Paypal
افتتاح حساب پی پال
- افتتاح حساب پی پال
- وریفای اکانت پی پال
- مشاوره خدمات پی پال
شارژ حساب پی پال
- شارژ آنی حساب پی پال
- شارژ حساب به 7 واحد ارزی
- خدمات پی پال 24 ساعته
نقد کردن پی پال
- نقد کردن درامد ارزی پی پال
- حواله آنی ریالی به حساب مبدا
- پذیرش نامحدود واحد پی پال
پی پال با گسترش خدمات خود توانست روز به روز بر محبوبیت خود بیافزاید و فاصله خودش با رقبا را بیش از پیش افزایش دهد به طوری که امروزه پی پال در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا و به 26 واحد پولی ارائه خدمات می نماید و طبق اعلام خود شرکت، در حال حاضر دارای بیش از 165 میلیون کاربر فعال در جهان است. پی پال به کاربران خود اجازه می دهد در ابتدا به ساده ترین شکل ممکن و در زمانی کوتاه با اطلاعات شخصی (یا شرکتی) و با استفاده از تنها یک ایمیل آدرس، برای خود یک حساب کاربری در وب سایت PayPal.com ایجاد نمایند. در ابتدای کار پی پال از شما می خواهد تا با اطلاعات واقعی نسبت به ایجاد اکانت اقدام نمایید اما در این مرحله کنترل خاصی را برای راستی آزمایی این اطلاعات انجام نمی دهد. در مرحله بعد برای فعال سازی امکانات اکانت ، از شما می خواهد تا با اتصال آن به یک حساب بانکی یا کارت اعتباری یا نقدی (مثل ویزا کارت یا مستر کارت) نسبت به وریفای (Verify) کردن اکانت خود اقدام نمایید. پس از وریفای شدن اکانت، شما می توانید مبالغ ارزی موجود در حساب بانکی خود (طبعاً در یک کشور خارجی) یا موجودی ارزی کارت اعتباری یا نقدی خود را به پی پال انتقال دهید یا مستقیما موجودی حساب یا کارت را به یک اکانت پی پال دیگر منتقل کنید یا با آن خرید کنید. حساب کاربری پی پال میتواند یکی از انواع Premier، Personal و یا Business باشد. همچنین میتوان در هر زمانی نوع یک حساب پی پال را از Personal به دیگر انواع یعنی Premier یا Business تغییر داد.حساب های پی پال از نوع Premier و Business دارای امکانات بیشتر و محدودیت های کمتری نسبت به اکانت های Personal هستند.
- خرید از طریق درگاه پی پال
- ارسال پول (Send Money) به دیگر حساب های پی پال
- دریافت پول از سایر اکانت های پی پال
- پرداخت Invoice های صادر شده توسط سایر کاربران پی پال
- انتقال پول از حساب بانکی به اکانت پی پال و بالعکس
- انتقال پول از کارت نقدی یا اعتباری به اکانت پی پال و بالعکس
- ریفاند بخشی یا کل مبلغ دریافت شده در یک تراکنش
در این بخش رایج ترین سوالات و پرسش ها در خصوص شبکه پرداخت پی پال مطرح شده است که میتوانید پاسخ انها را در قسمت زیر مشاهده نمایید .
به منظور افتتاح حساب اکانت پی پال میتوانید از طریق همین سامانه درخواست خود را ثبت نمایید ، کارشناسان مرکز پس از بررسی و حداکثرظرف مدت 24 ساعت حساب شما را ایجاد و وریفای خواهند نمود .
متاسفانه سیستم پرداخت پی پال به کاربران ایرانی خدمات ارائه نمیدهد و متقاضیان بمنظور افتتاح حساب پی پال و بمنظور جلوگیری از هرگونه مشکلی میبایست مراحل افتتاح حساب پی پال را به کارشناس این حوزه ارجاع دهد.
روشهای زیادی برای شارژ حساب وجود دارد، اما بهترین و آسانترین روش برای کاربران ایرانی، مراجعه به پنل صرافر است . شما میتوانید به راحتی با استفاده از ریال و کارت بانکی خود و همچنین به صورت آنلاین از پنل صرافر پی پال خریداری نمایید. در مجموعه صرافر پی پال هم به صورت یورو و هم به صورت دلاری موجود است
برای فروش فقط کافیست به وبسایت صرافر مراجعه نمایید ، و پس از ثبت نام در این سامانه میتوانید پی پال خود را به حساب صرافر پرداخت و در قبال آن ریال در کارت بانکی خود دریافت کنید. نحوه فروش به این صورت است که سایت صرافر شما را به درگاه پی پل خود ارجاع میدهد و شما با زدن یک دکمه، مبلغ را به حساب مقصد میفرستید و بعد از چند ساعت در کارت بانکی خود ریال دریافت میکنید.
پی پال این امکان را به وجود آورده است که بع وریفای کردن اکانت خود و ارتقاع سطح کاربری از مزایا و رفع محدودیت های حساب بهره مند شوند .
بمنظور وریفای اکانت پی پال میتوانید با عضویت در پنل کاربری صرافر ، درخواست وریفای حساب خود را ثبت نمایید ، کارشناسان مجموعه در اسرع وقت فرایند وریفای حساب شما را انجام خواهند داد .
Please rate Stellar
Your page rank:
10 پاسخ
سلام پی پال توسط چه کسی و در چه سالی اختراع شد ؟
Paypal در سال ۱۹۹۸ توسط پیتر تیل و مکس لوچین (Petel Theil & Max Levchin ) با نام اولیه Confinity و ایده ایجاد یک واحد پولی بینالمللی خارج از کنترل دولت ایجاد شد.
———————————————————
سایر مطالب:
– اموزش بورس – اموزش انلاین بورس – دوره بورس – کلاس بورس – دوره فارکس – اموزش فارکس – اموزشگاه فارکس – کلاس فارکس – اموزش تحلیل تکنیکال – اموزش تحلیل بنیادی – اموزش پرایس اکشن – اموزش بازار آتی – اموزش کوچینگ مالی – اموزش اکسپرت نویسی – اموزش معاملات الگوریتمی – اموزش ربات فارکس – اموزش مدیریت ریسک – اموزش روانشناسی بازار – اموزش پورتفوی – اموزش سبد سهام – اموزش mql – اموزش ایچیموکو – اموزش سنتیمنتال – اموزش پیشرفته بورس – پکیج بورس – پکیج تحلیل تکنیکال – پکیج تحلیل بنیادی – پکیج فارکس – پکیج سنتیمنتال – پکیج بازار آتی – پکیج پرایس اکشن – پکیج امواج الیوت – صرافی انلاین – صرافی اینترنتی – بهترین صرافی – بهترین صرافی انلاین – صرافر – یونیننس – اموزش ارز دیجیتال – اموزش تعمیر ماینر – اموزش cfa – گواهینامه cfa – وب مانی – پرفکت مانی – پی پال – حساب ارزی – ارز دیجیتال – صرافر ارز دیجیتال – اموزش تخصصی ارز دیجیتال – دوره ارز دیجیتال – اموزش رمز ارز ها
سلام ایا خدمات پی پال مورد استقبال کاربران است ؟
سلام بله 100 درصد همین طوره ، هم اکنون پی پال اعضای بسیار زیادی دارد و خدماتش مورد استقبال مردم قرار گرفته است
سلام میخواستم بدونم پی پال چند کاربر فعال داره ؟
در حال حاضر دارای بیش از 165 میلیون کاربر فعال در جهان است
سلام مزیت داشتن حساب پی پال را می فرمایید ؟
مزیت بزرگ این حساب اتصال به کارت اعتباری و امکان انجام تراکنشهای آنلاین است.
سلام ایا با داشتن حساب های ارزی می توانیم سرمایه گذاری های خارجی داشته باشیم ؟
اکثر فعالان اقتصادی توصیه میکنند پولهایتان را روی تولید داخلی سرمایهگذاری کنید؛ اما ممکن است شما به هر دلیلی بخواهید پول خود را روی کسب و کارهای خارجی سرمایهگذاری کنید. پس یک حساب بانکی بینالمللی در کشوری مثل ترکیه به کارتان میآید